sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Suuntana Japani



Talven aikana olemme laajentaneet jakeluverkostoamme. Jatkossa SavetheC-tuotteita voi ostaa Isetanin tavaratalosta Tokiosta. Kyseessä on yksi Japanin vanhimpia ja johtavia tavarataloja. Mielenkiinnolla odotamme, miten japanilaiset ottavat tuotteemme vastaan. Suomessa laukkujamme voi edelleenkin ostaa verkkokaupastamme sekä Artekin liikkeistä Helsingissä ja Turussa.

Talvi on ollut purjekierrätyksen suhteen yllättävän vilkasta aikaa. Purjeneulomot ovat ohjeistaneet uusien purjeiden tilaajia kierrättämään vanhat purjeensa. Osa purjehtijoista on vienyt vanhat purjeensa kierrätyslaatikoihimme ja osa on ollut meihin suoraan yhteydessä. Tärkeä tavoitteemme on toteutunut: purjehtijat ovat tulleet tietoisiksi vanhojen purjeiden kierrättämisen mahdollisuudesta. Purjeiden heittäminen roskiin tai kaatopaikalle ei toivottavasti ole vaihtoehto kuin harvalle purjehtijalle.

Mikäli sinulle on vanhoja purjeita kellarissa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kierrätysohjeita löytyy lisää www.savethec.com tai meilaa: purjeet@savethec.com

Oikein mukavaa purjehduskauden odotusta kaikille!

Antti

Ei kommentteja: