torstai 2. lokakuuta 2008

Purjeet kiertoon!



Miksi kierrättäisit purjeesi?

Vaikka siksi, että purjeiden kierrättäminen on nyt erityisen helppoa. Otat meihin yhteyttä ja tulemme hakemaan purjeet kotioveltasi. Kierrättäminen tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden vähentää oman harrastuksesi aikaasaamaa ympäristökuormitusta ja pienentää ekologista jalanjälkeäsi.

Meille on tärkeää, että kuormitamme ympäristöä mahdollisimman vähän ja vaikutamme myönteisesti sen hyvinvointiin. Me teemme sen lahjoittamalla osan jokaisen myymämme tuotteen hinnasta merten suojeluun. Hyvien tulosten aikaansaaminen edellyttää, että purjehtijat kierrättävät vanhat purjeensa ja että me onnistumme tekemään niistä kuluttajia kiinnostavia tuotteita.

Olemme tarkastelleet erilaisia Itämeren suojeluun tähtääviä hankkeita, joita voisimme tukea. Hankkeiden pitää tavoitella oikeita asioita ja saada aikaan tuloksia. Edellytämme myös, että tuloksista raportoidaan avoimesti ja uskottavasti.

Otamme vastaan hyviä ehdotuksia. Mitkä hankkeet ovat sinun mielestäsi erityisesti tuen tarpeessa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hieno idea. Toivottavasti saatte toiminnan käyntiin. Öljykatastrofi Suomenlahdella on vain ajan kysymys. Tukekaa tätä:

http://www.wwf.fi/ymparisto/meret_jarvet/oljyntorjuntajoukot/

T: Avance 36