torstai 14. toukokuuta 2009

Lanseeraus meni hyvin

Eilen oli Artekissa tuotteidemme lanseeraustilaisuus. Lämpimät kiitokset kaikille läsnäolijoille, että olitte niin runsaslukuisesti saapuneet paikalle. Kiitos myös Artekin väelle hienoista järjestelyistä.

Laukut on nyt nähtävissä Artekin Helsingin myymälässä (Eteläesplanadi 18) ja hyvin esillä myös näyteikkunassa.

Eilen myytiin ensmääiset SavetheC-laukut! Sitä juhlittiin hillitysti valkoviinillä. Jokainen laukkumme on numeroitu omalla numerollaan ja eilen laukkuihin lyötiin ensimmäiset numerot. Toivottavasti näistä alkupään numeroista tulee vielä keräilykappaleita :)

Suunnittelija Harri Koskinen kertoi omassa puheenvuorossaan, että suunnittelun lähtökohtana oli ollut saada laukkuihin purjehtimiseen ja vesilläoloon liittyvä rentous. Mielestäni tässä hän on onnistunut hyvin (vaikka ei se purjehtiminen aina niin rentoa olekaan).

Harri kertoi työstään tänään MTV3:n Huomenta Suomi-ohjelmassa. Myös SavetheC, Artek ja laukut olivat hyvin esillä.

Muotoilijan tie menestykseen. http://www.katsomo.fi/?progId=14003

Hanna

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostin ensimmäisen laukkuni ja kannan sitä iloisesti missä tahansa, minne menenkin. Se on hyvännäköinen ja käytännöllinen. Monet on jo kyselleet, mistä niitä saa. Kiitos Teille, en jätä yhteen laukkuun!

Välähdyksiä keittiöstä kirjoitti...

Huippua!!!
Hienoja kasseja ja vielä hienompaa että purjeet ovat löytäneet jatkoa käytölleen. Näistä varmasti saisi tehtyä myös hyvällä muotoilulla ja innovaatiolla tyylikkäitä, hauskoja sadeasuja... Eikö? :)