maanantai 4. toukokuuta 2009

Uusia keräyspisteitä

Kevät on ollut kiireinen. Olemme tehneet paljon töitä saadaksemme purjeiden kierrätyksen toimimaan. Paljon töitä on vielä edessä, sillä läheskään kaikki purjehtijat eivät ole vielä tietoisia purjeiden kierrättämismahdollisuuksista.

Olemme kuitenkin menneet suurin harppauksin eteenpäin:

- Olemme järjestäneet usean pursiseuran kanssa purjeiden kierrätystapahtumia. Enimmäkseen ne ovat pääkaupunkiseudulla, mutta tapahtumia on tiedossa aina Tamperetta ja Oulua myöten.

- Pääkaupunkiseudun suuret pursiseurat, kuten HSK, NJK ja EPS ovat ottaneet pysyviä purjeiden kierrätyslaatikoita. Paitsi purjeita, näihin laatikoihin voi tuoda myös vanhoja purjehdustekstiilejä. Purjeet tulevat meille ja tekstiilit UFFille.

- Espoon kaupungin kanssa olemme sopineet kierrätyslaatikon sijoittamisesta Suomenojan venesäilytysalueelle. Pisteemme sijaitsee samassa paikassa missä kerätään ongelmajätteitä.

- Helsingin kaupungin kanssa olemme ihan vast’ikään sopineet, että keräyspisteemme sijoitetaan Puotilan ja Sarvaston venesäilytysalueelle. Mahdollisesti muitakin paikkoja on vielä tulossa.

Unohtaa ei sovi myöskään purjeneulomoita. Purjeneulomot ovat todella tehneet esimerkillistä työtä kertoessaan asiakkailleen purjeiden kierrätysmahdollisuudesta. Suurkiitokset siitä.

Uudet verkkosivumme aukeavat 13.5. Sieltä saa kattavammin tietoa keräyspisteistä ja muusta toiminnastamme.

Keväisin terveisin,
Hanna

Ei kommentteja: